Zondagmiddag

Het is zondagmiddag in week 6 van de lockdown. De scholen zijn nog gesloten, binnensport kan helaas nog niet doorgaan, maar de voetbaltraining buiten wordt niet overgeslagen.
Alle kinderen kijken uit naar de zondagstraining, die ondanks de extreme kou gewoon doorgaat. Super trots zijn we op begeleiders/trainers die elke week weer met een nieuw trainingsschema klaar staan om de kinderen anderhalf uur in beweging te houden.

Verrassing
Afgelopen zondag mochten we de kinderen verrassen en met de hulp van de moeders zijn ze enorm verwend met pizza’s in alle smaken. Het was even improviseren en de bomen werden een zitplaats om heerlijk te kunnen genieten van een warm stuk pizza.
De basisscholen gaan nu snel weer open, maar helaas de middelbare scholen nog niet. En ook de huiswerkklas missen we enorm.  

Gelukkig is er te midden van alle Corona tegenvallers ook iets moois ontstaan: Zondag-Voetbaltraining! En dit zullen we zeker voortzetten, ook na de Corona-periode.

Yasmine
Yasmine is één van onze deelneemsters. Ze vindt de zondagtraining erg leuk. “Het zijn leuke oefeningen, maar soms ook wel moeilijk. Ik vind de spelletjes het leukst, die doen we altijd aan het einde.”
Ze zou het wel leuk vinden als er meer meiden mee komen doen. Nu zijn ze maar met z’n tweeën. Zelf zit Yasmine op turnen en deze training helpt haar om haar conditie op peil te houden.

Wil je ook komen voetballen? Stuur dan een mailtje naar info@lisalaam.nl