Passie voor kickboksen: van kinderjaren tot kickboks instructeur

De liefde voor vechtsport, met name kickboksen, zit diep geworteld in mijn hart en ziel. Het is allemaal begonnen tijdens mijn kinderjaren, waarin ik een sportieve opvoeding heb genoten. Dit is voornamelijk te danken aan mijn lieve, sportieve en sterke vader.

Na mijn huwelijk en het krijgen van 4 kinderen, verdween deze passie helaas tijdelijk naar de achtergrond. Maar nu, na enkele jaren van inactiviteit, voelde ik de drang om een volgende stap te zetten. Gelukkig kreeg ik van Stichting Lisalaam een geweldige kans om deel te nemen aan de cursus voor kickboksinstructeur.

De cursus wordt gegeven door Ilona Wijmans, een ervaren kickbokser met talloze titels op haar naam. Het was werkelijk geweldig om haar als docente te hebben. De opleidingsdagen waren intensief en lang, maar ook enorm inspirerend en bevredigend.

Tijdens de cursus heb ik mensen ontmoet die ieder hun eigen ervaring binnen de wereld van het kickboksen hadden. Het trainen met medestudenten was een prettige ervaring. We hebben allemaal een examen afgelegd binnen onze groep en ik ben blij dat ik dit examen heb behaald.

Ik ben ontzettend trots dat ik nu in het bezit ben van het diploma voor kickboksinstructeur. Mijn naam is Louisa Scholte Aalbes en ik geef training aan twee groepen: de meidengroep van 12-18 jaar en de Ladies Only groep.

Ik doe dit werk met liefde en plezier, en ik hoop dit nog vele jaren te kunnen blijven doen!

Plaats een reactie